25/02/2012

Els cromos: Iñaki Urdangarin, Antoni Tàpies, lavabos de dones, Ferran Torrent

1 min

IÑAKI URDANGARIN. El duc de Palma declara avui en condició d'imputat al cas Palma Arena en una sala presidida pel retrat del sogre, el rei Joan Carles. No sentirà la pressió de la premsa, que no té accés al recinte, però sí la de la mirada del monarca, vigilant que no perjudiqui la casa reial.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ANTONI TÀPIES. El pintor i l'economista Fabián Estapé, recentment traspassats, van ser homenatjats ahir al ple de l'Ajuntament de Barcelona en l'obertura de la sessió per part de Joan Puigdollers (CiU). Jordi Martí també es va estrenar com a president del grup municipal del PSC recordant les dues figures.

LAVABOS DE DONES. Una vintena d'activistes del moviment Occupy WC han iniciat a la ciutat xinesa de Canton una campanya per reclamar lavabos de dones. L'acció és tan senzilla com contundent: consisteix a ocupar els vàters dels homes.

FERRAN TORRENT. L'escriptor es va assabentar per l'ARA del cessament de Josep M. Felip i Alexandre Catalá dels seus càrrecs al govern valencià: "Però si no fa tant vaig dinar amb ells!" No et pots fiar de ningú.

stats