Publicitat
Publicitat

LA LLAMBREGADA

Urdangarin és totalment culpable

Feia dies que tenia una gran neguit. Em preguntava: "Què carai deu voler dir nóos "?, la paraula que dóna nom al mateix institut del mateix nom. Vaig imaginar possibles significats d'aquestes sigles, però l'accent de la primera o em desconcertava. Finalment, ahir vaig preguntar-ho a la gent que circula per Twitter. En un moment, diversos piulaires van il·luminar la meva ignorància fent-me saber que nóos vol dir intel·ligència en grec. Per tant, el que va crear el gendre del rei va ser l'Instituto Nóos/Inteligencia de Investigación Aplicada. I, esclar, aquesta gran mentida va ser la gota que va fer-me vessar el gotet. Intel·ligència? Sisplau!!! On?

¿Intel·ligència és signar personalment documents que després et poden comprometre? ¿Intel·ligència és canviar un superpis en una zona de luxe per una megacasa en una zona de megaluxe pagant un preu tan hipermilionari que la societat es pregunti d'on surten aquestes misses? ¿Intel·ligència és convertir una infanta en sòcia d'una empresa que saps que està vulnerant el Codi Penal (presumptament)? ¿Intel·ligència és involucrar en el negoci amics personals d'una infanta? I, sobretot, les dues grans preguntes: 1/ ¿És intel·ligent que, sabent qui ets, i per molta impunitat que creguis que tens, t'involucris de manera tan personal en un tema que només pot portar-te problemes? I 2/ Un cop descobreixen la cosa, avisen el rei i el rei t'envia a viure a un oceà de casa, ¿és intel·ligent continuar amb el negoci, sabent que poses en seriós risc la institució de la família de la teva dona, que se suposa que no en sap res, oi?

Per tant, i per tot el que s'ha exposat, declaro culpable Iñaki Urdangarin, me'nDuc de Palma i el duc Palma, d'haver-nos enganyat amb el nom del seu Instituto Nóos, que ha resultat ser de tot menys nóos . Bé, a menys que hi hagi alguna cosa que encara no sabem i que explicaria aquesta increïble falta de nóos .

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT