19/10/2011

Els cromos: Toni Albà, Uriel Bertran, Serafín Castellano, Dalí

1 min

Toni Albà va bromejar, durant la cita anual dels empresaris del metall amb el president de la patronal, Antoni Marsal, presentant-lo com a líder de la CEOE. "Tot arribarà", li va respondre l'afectat. Justament Marsal va estar entre els opositors a Joan Rosell en la seva reelecció com a líder de Foment del Treball ara fa un any.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Uriel Bertran. Els diputats de Solidaritat tenen fama de no assistir a moltes comissions del Parlament. "Val la pena destacar que aquest cop Uriel Bertran s'ha excusat", va dir ahir Joan Morell, president de la Comissió de la Sindicatura de Comptes, cosa que va causar riures i xiuxiuejos.

Dalí. Així com la turbulenta vida de Dalí ha donat peu a l'òpera que s'estrena avui al Liceu, Jaime Salom, autor del llibret, no veu el mateix potencial a la vida de Miró. "Era tan bon noi!"

Serafín Castellano La Generalitat valenciana ha tornat a fer ús del traductor automàtic en un comunicat i de nou l'ha espifiat. El conseller de Governació s'ha convertit, per art de màquina, en Serafí Castellà.

stats