03/04/2012

XAVIER BARRIGA

2 min
XAVIER BARRIGA

M'AIXECARÉ CAP a dos quarts de sis i no esmorzaré a casa, m'espero a fer-ho més tard. Agafaré la moto i aniré cap als tres obradors que tenim a Barcelona. Allà hi fem el primer pa del dia, per tenir-lo quan obrim les botigues, hi aniré a fer una ronda per controlar i comprovar que tot estigui correcte, a part de donar un cop de mà. Això m'ocuparà fins a les 8 h, aproximadament, i després esmorzaré. Normalment ho faig a la botiga que tenim a Gran de Gràcia. Després, un cop esmorzat, em posaré a fer mones de Pasqua, ara és el que toca. Avui caldrà fer les pastades per als brioixos i després deixar-les reposar, a part de fer bullir els ous perquè totes les mones estiguin a punt. Això m'ocuparà gran part del matí, fins a les 12 h o les 13 h, segur. Després em posaré a fer més pa fins a l'hora de dinar. Normalment dino cap a les 14 h, si tot va bé i no hi ha imprevistos. Dinaré en un restaurant que hi ha al costat del forn que tenim a Aribau, m'agrada molt el lloc. Encara no sé amb qui dinaré, normalment ho faig amb el meu soci. Després aniré al forn que tenim a Calvet i un altre cop a Gran de Gràcia, es tracta de fer una altra ronda de control però també aprofitaré per fer feines de gestió: mirar el mail, fer trucades... Fins a les 18 h. Un cop enllestida la feina, com que avui no dono cap curs ni taller, aniré a buscar el meu fill petit a l'escola i estaré amb ell fins a les 20 h. Després aniré a entrenament de tenis taula i acabaré cap a les 21 h. Un cop a casa, soparé i a dormir. Intento anar a dormir cap a les 23 h perquè em llevo molt aviat cada dia.

stats