04/04/2012

XAVIER CASAN

2 min
XAVIER CASAN

EM LLEVARÉ TANT SÍ COM NO a les 8 i potser amb algun sobresalt perquè estan fent obres al pis de sota. Esmorzaré suc de taronja, cafè amb llet, cereals i un producte molt similar a l'Actimel. Aniré al gimnàs. Procuro anar-hi sempre, sobretot si estic fent una funció: m'aporta condició física i un bon fons de respiració. Després aniré a posar veu a un documental en un estudi de doblatge, i en acabat aniré a casa els pares. Darrerament miro d'anar-hi força: tot dos ronden els noranta anys i estan molt bé, però convé ajudar-los i m'agrada passar estones amb ells.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Quan en surti repassaré l'obra. Les funcions de David y Sara són només dimarts i dimecres i cal reforçar la memòria. Excepte en el cas de les gires, mai havia fet una obra només dos cops a la setmana. Resulta estrany: mai et desempallegues del tot de la sensació del dia d'estrena. No et poses del tot nerviós però tampoc tens la calma que t'acaba donant una programació més continuada. A més, en aquesta només hi ha dos actors, la Maria Clausó i jo, i tenim molta feina a fer. L'obra és a les 20.45 h (en horari Champions; ahir va ser un dia dramàtic, hauria vist el Barça) i hi aniré a peu. Així faig l'escalfament de camí i estalvio temps per preparar els vuit canvis de vestuari que fem durant l'obra. Els hem d'executar molt ràpidament i, per tant, cal tenir-ho tot ben ordenat.

A la sortida aniré amb uns amics al Racó d'en Pep, a prop del Teatre Gaudí. No sóc d'anar a dormir gaire d'hora, però com que demà tinc força coses a fer i em despertaran a les 8, miraré de no allargar-ho gaire.

stats