15/04/2011

Xavier Graset

2 min
Xavier Graset

El periodista i presentador de L'oracle , de Catalunya Ràdio, té un divendres mogut, tot i que per a ell és un "dia tipus"

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

L'hora de llevar-me no depèn de mi, sinó dels bessons, que tenen 2 anys. Si la nit ha anat bé en Bernat i l'Anna ens fan aixecar cap a quarts de vuit. Esmorzo mentre els hi dono a ells, i procuro portar-los a la llar d'infants. Avui no pot ser, perquè el dia va comprimit.

Pujo a Barcelona en cotxe. Miro de combinar cotxe i tren, i avui toca cotxe perquè a la tarda aniré amb pressa. Haig de fer gestions personals abans d'arribar a Catalunya Ràdio, i encara abans del programa tinc un dinar especial: em ve a veure l'Iñaki, un amic de l'època de corresponsal a Madrid; ell n'era de Radio Euskadi.

I després cap a l'estudi. Ens visita en Rafa Nadal per parlar del seu llibre, Els mandarins . I també parlarem, esclar, de l'última visita de Zapatero als mandarins... Serà acabar el programa i anar cap a la plaça Universitat, perquè participo en el lip dub de la Plataforma per la Llengua. Tinc ben assumida la cançó Corren [de Gossos; és la que s'utilitza al lip dub ]. Per sort no hi haig de cantar, només aguantar un cartró, però m'he acollonit perquè em diuen que hi ha una mica de coreografia.

I altra vegada a córrer, que a les vuit tinc la presentació d'un llibre a Reus, amb motiu dels 20 anys de l'esplai Fem-nos Amics, i vull tenir temps abans de veure una estona els bessons. Després, tot just els podré dir bona nit. Amb tot plegat tampoc podré anar a l'estrena d' In on it , d'Òscar Molina. És que és a Barcelona, i pujar i baixar dos cops ja ho he fet algun dia, però...

stats