16/03/2012

Els cromos: Xavier Trias, Rouco Varela, La Portada del lector

1 min

XAVIER TRIAS L'alcalde de Barcelona es tornarà a trobar avui amb el seu homòleg de Bilbao, Iñaki Azkuna, en el que el seu equip bateja com "una trobada d'amics". No són paraules gratuïtes: Trias sempre cita Azkuna com un dels seus partenaires municipals, per un estil de govern de proximitat amb les persones -tot i que el basc té maneres més dures- i perquè els dos són metges i van ser consellers de Sanitat. Vides paral·leles.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ANTONIO M. ROUCO VARELA El president de la Conferència Episcopal ha trobat per fi la via per despertar vocacions religioses: recordar a una societat malalta d'atur que l'Església pot generar llocs de treball. "Feina fixa, encara que sense un gran sou", especifica la campanya engegada a les xarxes socials sota el lema Et prometo una vida apassionant . No sabem si la campanya tocarà la fibra de gaires potencials capellans.

LA PORTADA DEL LECTOR El diari Abc i la seva provocadora portada Cataluña. Tenemos un problema , presidida per una Ñ gegant, va aguditzar ahir l'enginy dels nostres lectors, alguns dels quals van fer circular per les xarxes una portada trucada de l'ARA com a rèplica: Espanya. Tenim una solució , presidida per una Ç gegant.

stats