05/02/2012

Els cromos: José Zaragoza, Miguel Ángel Fernández Ordóñez, Martin Winterkorn

1 min

JOSÉ ZARAGOZA Quan es va saber, després d'una tensa i llarga espera, que Alfredo Pérez Rubalcaba seria el nou líder del PSOE, la delegació del PSC desplaçada a Sevilla es va posar a aplaudir. Tret de José Zaragoza, un dels dirigents del partit que més ha treballat per la candidatura de Carme Chacón.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MIGUEL ÁNGEL FERNÁNDEZ ORDÓÑEZ El governador del Banc d'Espanya es va reunir ahir amb destacats bancs d'inversió per defensar la reforma financera anunciada pel ministre d'Economia, Luis de Guindos. La reforma, molt dura, obliga els bancs a capitalitzar-se amb 50.000 milions d'euros extres en un any, o en dos si es fusionen. I limita els sous dels banquers. De l'emoció causada al sector en dóna una idea la valoració que en va fer un dels assistents a la sortida: "És bastant interessant".

MARTIN WINTERKORN El president de Volkswagen va viatjar a principis de setmana a Madrid per subratllar l'aposta de VW per Espanya i per Seat, la principal empresa industrial de Catalunya, sempre pendent de la competència asiàtica. Ara bé, tot seguit Winterkorn va marxar a promocionar les empreses alemanyes amb la cancellera Angela Merkel. On? A la Xina.

stats