02/01/2012

El primer 'apoyaré' de Mariano Rajoy

2 min

Vostè creu que els presidents de govern menteixen? Naturalment que no. Ja ho va dir dissabte, hores abans de les campanades, l'autoritzada veu de la nova ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez: "Som aquí per dir la veritat". Per tant, queda clar que Mariano Rajoy and his ministers són aquí per dir la veritat. Per exemple, en frases com les que li transcric ara mateix, textualment:

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

"Una pujada d'impostos seria el cop de gràcia per a les famílies espanyoles" (26 d'agost del 2009). "Apujar els impostos significa més atur i més recessió. És collar encara més les arrossinades economies de les famílies i les empreses espanyoles. I significa que els espanyols haurem de pagar els errors i les gracietes del senyor Rodríguez Zapatero. I això és inacceptable" (29 d'agost del 2009). "Augmentar els impostos és un cop al consum, a l'estalvi i a la inversió, i generarà menys recaptació a l'Estat" (6 d'agost del 2009). "Cap comunitat governada pel PP seguirà la pluja d'impostos decidida en territoris governats pel Partit Socialista. La política fiscal a les comunitats del PSOE és un cop de gràcia a les classes mitjanes. Apujar els impostos com fan ara els socialistes és dolent per al creixement de llocs de treball i col·loca en una situació precària molts ciutadans" (11 de juny del 2010). "La pujada d'impostos que planeja el senyor Zapatero és un insult" (22 d'agost del 2010). "No és moment d'apujar els impostos" (1 de juliol del 2011). "No apujaré els impostos perquè no em sembla oportú en aquest moment" (19 de desembre del 2011, en el discurs d'investidura). I li remato la cosa amb l'eslògan electoral del PP a les últimes eleccions generals: "Més llocs de treball i menys impostos".

Torno a la pregunta inicial. Menteix Rajoy? No, en Mariano no ha apujat cap impost. En qualsevol cas, i com molt bé va dir dissabte la ja citada Fátima Báñez, som davant d'un "recàrrec temporal de solidaritat" [sic]. "Apoyarééé!!"

stats