14/06/2011

El conill blanc de l'Alícia

1 min
El conill blanc de l'Alícia

Llegeixo a l'ARA d'ahir que la cantant Shakira va fer esperar una hora i mitja "de rellotge" els seus seguidors en un concert a Suïssa, que la van escridassar enfadats pel retard. En aquesta notícia se'ns recorda, també, que quan va actuar a Barcelona va sortir setanta-sis minuts tard.

Em pertorba la impuntualitat, sobretot la que es dóna per descomptat, com la dels cantants. Per això em sembla bé que els seguidors suïssos de Shakira l'escridassessin. No vaig als casaments perquè em posa malalta haver d'esperar la núvia, i els tres cops a la vida que he hagut d'anar al notari m'han tractat de friqui perquè he declarat que no pensava esperar-lo més de vint minuts i me n'he anat. Trobo que, almenys, si ets una núvia, la Shakira o el notari i arribes tard, t'has de disculpar.

Que algú sigui impuntual desencadena una onada d'impuntualitat planetària. Algú que havia de ser al restaurant a les dues i arriba a dos quarts de tres fa que el cuiner del restaurant hagi de plegar mitja hora tard. I això fa que la cangur de la seva criatura no pugui plegar a l'hora anunciada i faci esperar els pares de la següent cangur, que arribaran tard a un altre restaurant, i faran que el cuiner plegui més tard, i hagi de fer esperar el taxi que tenia contractat... I tot aquest caos, per culpa de la Shakira. Sort que no hi vaig anar.

stats