04/11/2011

Els cromos: Joan Solà, Catalunya Sí, Rubalcaba

1 min

Joan Solà. La veu i la paraula del que va ser un dels membre més carismàtics de l'IEC va ressonar ahir en la seu de l'honorable institució en un acte d'homenatge quan es compleix un any de la seva mort. El to franc i distès del lingüista de Bell-lloc va contrastar en el record, com havia contrastat en vida, amb la solemnitat una mica rància d'aquelles parets.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Anglada. La coalició entre ERC i RCat promou des de la plataforma Catalunya Sí la recerca de suports independents. Una de les responsables de la iniciativa, però, reconeix que el qualificatiu de plataforma per designar Catalunya Sí l'intenten fer servir cada cop menys. Consideren que la semblança en el nom amb la formació ultra Plataforma per Catalunya de Josep Anglada és massa evident i nociva.

Rubalcaba volia fer alguns mítings massius en aquesta campanya, però la desmobilització socialista pesa. El PSPV havia anunciat que l'acte de diumenge amb el candidat i l'expresident González seria a la plaça de toros, que el PP omple cada elecció. Al final es conformaran amb el pavelló de la Fonteta de Sant Lluís. I el mateix a Catalunya. Enguany no hi haurà míting al Sant Jordi per primer cop en molts anys. L'acte central de campanya serà el dijous 17 al Centre de Convencions. Omplir el Palau Sant Jordi és car i sembla difícil.

stats