Publicitat
Publicitat

TOVALLONSNEGRES

Fins aquí hem arribat

El jove desmotivat, de reüll, es mira la tele de la casa compartida on viu, que s’ha quedat engegada

El jove desmotivat, de reüll, es mira la tele de la casa compartida on viu, que s’ha quedat engegada. Amb els ulls mig clucs sent que diuen que el govern espanyol ha aprovat aquest divendres (aprofitant el pont) un recurs d’inconstitucionalitat contra la llei que regula les associacions de consumidors de cànnabis “perquè vulnera la salut”.

“Caram”, es diu, tot filosòfic, el jove desmotivat. “Quan van tombar el recurs de pobresa energètica no van pensar que no tenir llum també vulnera la salut”. I tot seguit es torna a dir: “I els cops de porra, que no la vulneren?”

El jove desmotivat troba que no fa mal a ningú, excepte a ell mateix, fumant cànnabis (una droga il·legal a Espanya però legal en altres països). De la mateixa manera que troba que no fa mal a ningú excepte a ell mateix bevent alcohol (una droga legal a Espanya però il·legal en altres països). Així que decideix que el primer que farà, per pensar en aquesta notícia que ha sentit, és cargolar-se una cigarreta amb herbes de les que té per a consum propi. Per fer-se el filtre necessita una mica de cartró, de manera que agafa un llibre que algun company s’ha descuidat a la taula. L’obre un moment. Sembla molt avorrit. Hi ha tot de capítols amb articles diferents (potser és un llibre d’articles, doncs), però l’autor no surt enlloc. N’arrenca un rectangle de la coberta on hi diu: “ ución”. Es prepara un porro.

Quan se l’ha fumat, el jove desmotivat ho veu tot més clar (i més psicodèlic). “Fins aquí hem arribat”, es diu. I crida: “Peluso, Cote, Míguel, Markus, Grenyes, Calimero, Rasquero! Vestiu-vos que anem a tallar la Diagonal. Si en Puigdemont no declara la independència dilluns, la declararem nosaltres mateixos. Va, tios, que és per avui!”

Riure, malgrat tot

Etiquetes

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT