20/05/2019

Politiquisme gonzo

2 min

Jordi Graupera, el candidat de Barcelona és Capital ha llogat un pis turístic il·legal i hi ha convocat la premsa “per demostrar el fracàs de Colau”. Ai, que patirem.

Em temo que demà Jordi Graupera en voldrà demostrar altres, de fracassos. Si és així, ja el veig anant al bus turístic a robar unes quantes carteres de guiri. Amb la pasta, anirà a un narcopís o a un camell del carrer, dels que mouen la mà tancada a dreta i esquerra per indicar que, si en vols, “tenen tema blanc”. Depenent de la quantitat de guix que estigui disposat a emportar-se, amb una sola cartera robada n'haurà adquirit un gram. Amb el gram a la butxaca, pot anar a un llauner i comprar-li unes cerveses i posar-les dins d’una bossa de Loewe falsificada que haurà comprat a un manter. Per comprar la bossa al manter, això sí, haurà de fer cua, perquè pot passar que hi hagi en Valls fent un vídeo de denúncia per penjar a Twitter.

Amb el gram i les cerveses dins de la bossa pot tornar cap al pis turístic il·legal i, de camí, demanar preu a alguna prostituta i fer un pipí en un portal. Al damunt de la tauleta baixa de vidre del pis turístic, i ja davant de la premsa, pot tallar la mercaderia (amb les targetes robades) i repartir-la a la 'canallesca'. L’adminicle per aspirar pot ser una canya de refresc feta a parts de cinc centímetres cadascuna. D’aquesta manera, a part de denunciar la droga que es ven de manera il·legal, també denuncia l’ús abusiu de residus plàstics Barcelona i ens recorda que les canyes també seran il·legals d’aquí uns anys. L'única pega que jo li veig a això és que en Bou, el candidat del PP, assabentat de la qüestió, escali l’edifici amb un ganivet a la boca, unes manilles a la cintura i la GoPro al casc, trenqui la finestra amb un cop de peu, entri a rodolons i el detingui.