13/10/2011

Com més cosins més endins

2 min

A veure, sí, no li negaré que el descobriment dels companys del diari Segre té un cert mèrit. Trobar que els rebesavis de Leo Messi i Bojan Krkic, al segle XIX al Poal, eren germans i que, per tant, els dos jugadors són cosins de quart nivell, és una troballa impactant. Ara bé, i la meva, què? (la meva troballa, vull dir). És que un servidor, investigant, investigant, ha trobat un altre parentiu sorprenent. Sap vostè qui són cosins també? Josep Antoni Duran i Lleida i Alfonso Guerra. L'hi juro. I si no és veritat que Mourinho s'enganxi les gònades amb la tapa d'un piano (desafinat).

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Resulta que un rebesavi de Duran va anar una vegada a Astorga a explicar que ell realment no volia ser ministre. De fet, la feina del rebesavi d'en Duran era anar pels pobles desmentint que ell volgués ser ministre, a pesar que li havien ofert ser-ho diverses vegades. Però vaja, que no, que ell no volia ser ministre. I allà estava en Duran, veient la sèrie Infidels en un bar (sí, en aquella època als bars d'Astorga ja la passaven), quan, de sobte, va entrar per la porta la rebesavia d'Alfonso Guerra, que ja era diputada, i a qui tothom anomenava la Mystère. La seva primera frase va ser: " ¿Sabeis a quién me acabo de cepillar? " Això va posar molt alerta el rebesavi d'en Duran, que, sense dubtar-ho, va exclamar: "Vostè ja sap que jo sóc el més valorat sempre a les enquestes? I ja sap que no vull ser ministre?". La resposta de la dona va ser contundent: " Yo sólo me cepillo Estatuts, pero te espero en el Palace ". I en una de les seves habitacions van consumar. Van tenir un fill, a qui van posar JuanGuerra i van muntar-li un bar; i una nena, que van anomenar PER i van muntar-li un bar. I fins avui.

I això no és tot. Demà explicaré el parentiu entre Josep Lluís Núñez, Johan Cruyff, Joan Laporta i Sandro Rosell, tots fills d'un rebesavi de Joan Gaspart que tenia una fonda.

stats