02/02/2012

La reunió Rajoy-Mas

2 min

Home, Artur, quina sorpresa... que no entris de genolls suplicant-me que et doni una miqueta d'aire polític i aplaudint-me perquè estigui de bon humor i sigui generós amb tu.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

-Home, Mariano, quina sorpresa... saber que encara ets el president... Jo creia que ho era la Soraya, que és qui mana de veritat. Però anem al gra. Vinc a parlar del canvi de clima.

-Sí, noi, terrible. És una onada siberiana, oi? Jo de tu m'abrigaria, no agafessis fred. Sobretot quan hagis d'explicar a la premsa el que obtindràs d'aquesta reunió.

-I vinc a parlar del pacte fiscal.

-Que t'enviï el fiscal? Això ja ho tenia previst. I també t'enviaré el jurat popular del cas Camps... Molt bona gent. I eficient. I si cal t'enviaré l'exèrcit. Per cert, et sona la paraula uniformització ? Sí? Al Duran el vam obligar a tatuar-se-la a la calba, però amb tinta invisible. La teva serà tinta normal, però podràs triar el lloc.

-Mariano, exigeixo una millora del nostre finançament.

-Millora? Finançament? He, he, he... Ai, Artur, mira que venir begut... Ei, no, bromes a part, pots deixar-me cinc euros? No, millor els 1.450 milions del fons de competitivitat i els 759 milions de l'addicional tercera... Ah, i dos ous durs... Juas, juas , i rejuas , quin gran sentit de l'humor que tinc. Vols que posem la tele i ens mirem unes partides de cúrling?

-Depèn.

-Le Pen? No, Arias Cañete no ha pogut venir. Està molt ocupat amb això del PHN. Per Collons, Hous i Nassos.

-Mariano, ous va sense h .

-Sí, i la nostra reforma laboral va sense complexos. Com la nostra justícia, el nostre ensenyament, la nostra llei de l'avortament...

-Trencarem amb Espanya!!! O pitjor encara, ens emanciparem!!!

-Alícia!!! Vine un momentet i acompanya aquest senyor, que em sembla que se'n va. Concretament se'n va amb Spanair a fer un altre acte a l'Iese. Ui, sí, quina por!!!

stats