País Valencià 19/12/2012

Acció Cultural vol preguntar als seus socis si cal reobrir els repetidors

L'associació vol l'aval dels seus membres per tirar endavant la decisió de tornar a emetre el senyal de TV3 al País Valencià. Aquesta decisió podria comportar un requeriment de tancament per part del govern espanyol

Salvador Almenar
1 min

ValènciaLa junta d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és partidària de reprendre les emissions de TV3 al País Valencià. Tot i això, vol fer-ho amb el suport dels seus socis, ja que és una decisió que podria comportar un requeriment de tancament o sanció per part del govern espanyol, que és qui té la potestat per actuar sobre televisions de diferents regions de l'Estat que emetin el senyal de les seves cadenes més enllà de les seves fronteres.

El secretari d'Acció Cultural, Toni Gisbert, ha explicat en acabar la junta d'aquest dimecres a la tarda que arran de la "importància i les implicacions" d'aquesta decisió, els responsables de l'entitat han decidit consultar els socis perquè siguin ells qui "ratifiquin" l'acord. En els propers dies els gairebé 5.000 afiliats rebran una comunicació en la qual se'ls preguntarà sobre la conveniència o no de restablir les emissions, tot i que des de la direcció es confia a obtenir el suport majoritari. ACPV no ha establert un calendari per fer públics els resultats, però les primeres respostes podrien arribar d'aquí a pocs dies perquè la consulta serà telemàtica.

stats