País Valencià 13/02/2013

Un home de 55 anys se suïcida a Alacant moments abans de ser desnonat

La comissió judicial encarregada de fer efectiu el desnonament tenia ordre d'acudir avui a l'habitatge situat al barri de Los Ángeles de la capital alacantina

Efe / Ara
1 min

ValènciaUn home de 55 anys s'ha suïcidat aquest matí en presència de la comissió judicial encarregada de fer efectiu el seu desnonament. Segons les primeres informacions, la policia que ha acompanyat la comissió judicial a trobat l'home penjat en una de les habitacions de la casa. L'home alacantí havia de ser desnonat avui per un deute de 24.000 euros.

El cadàver ha estat trobat per efectius policials en una dependència de l'habitatge, situat en el carrer Poeta Sansano del barri alacantí de Los Ángeles, instants després que una comissió judicial del servei de Notificacions i Embargaments es personés per procedir al desnonament per impagament del lloguer.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia valencià han informat que aquest home havia d'abandonar avui l'habitatge per execució d'una ordre de desnonament derivada d'un deute de 24.000 euros per impagament del lloguer. Es tracta del tercer suïcidi en pocs dies provocat, presumptament, per una ordre de desnonament, després de la mort ahir d'una parella a Calvià i la d'un home a Còrdova fa uns dies.

stats