País Valencià 05/03/2013

Fabra posa la mà al foc per Camps i Barberá i diu que van actuar conforme a la llei amb l'Institut Nóos

El president valencià exculpa de qualsevol responsabilitat l'expresident i l'alcaldessa de València pels convenis signats amb la fundació d'Iñaki Urdangarin

Efe
1 min
El president Fabra confia en l'actuació de Camps i Barberá. / ARA

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat avui, preguntat pel cas Nóos, que està "segur" que "tot el que van fer" l'alcaldessa de València, Rita Barberá, i l'expresident del govern valencià, Francisco Camps, va estar emparat per la llei.

Fabra ha fet aquestes declaracions als periodistes després de visitar la Fundació Asindown i en ser preguntat per la declaració d'Iñaki Urdangarin en la qual admetia que les feines de l'Institut Nóos per preparar la primera edició de 'Valencia Summit' van començar abans que l'entitat signés el conveni amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València per organitzar-la.

"Tant l'alcaldessa com l'expresident Camps en tot moment van fer tot el possible perquè el nom de València i la Comunitat es conegués per com més persones millor", ha assegurat el president de la Generalitat Valenciana.

A més, Alberto Fabra ha dit ue confia en l'actuació de tots dos, i alhora ha assegurat que "tot ho van fer dins de la llei". "Sobretot perquè tenen molt de compromís amb la gent i amb el territori", ha afegit Fabra.

stats