El president Alberto Fabra fitxa un cuiner personal com a assessor de la Generalitat Valenciana

Segons la informació que avança el diari valencià 'Levante-EMV', el cuiner hauria estat recuperat per Fabra després que fos acomiadat amb un ERO d'una empresa pública

El president valencià Alberto Fabra compta des de fa unes setmanes amb un cuiner que s'ha sumat al seu grup d'assessors. I és que el departament de Presidència de l'administració valenciana ha contractat com a personal eventual la persona que ha estat el cuiner del Palau de la Generalitat Valenciana en les últimes legislatures.

Segons publica avui el diari 'Levante-EMV', el president Fabra ha decidit comptar amb els serveis del cuiner Eugenio Ramón L.M. com abans havien fet altres presidents valencians. Aquest professional ja havia cuinat abans per als presidents valencians i els seus convidats, però l'ERO que va deixar al carrer 32 treballadors de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) també va posar fi a la seva carrera com a cuiner de la Generalitat Valenciana.

Com que el seu lloc de treball depenia d'aquesta empresa pública i no de la Generalitat Valenciana, Eugenio Ramón L.M. va deixar de prestar el servei de cuiner al president en fer-se efectiu l'ERO de l'AVT. Ara, però, Fabra ha decidit contractar-lo com a personal eventual −mateixa categoria que els seus assessors− i ocupa aquest càrrec des de l'1 d'abril amb un salari que ascendeix als 29.915 euros bruts a l'any.

Entre les seves funcions hi ha l'organització dels sopars oficials i de treball del president valencià, Alberto Fabra, i els seus convidats, i també la supervisió dels àpats que es puguin encarregar a empreses externes per a qualsevol tipus d'acte que se celebri a la seu de la Generalitat Valenciana.

Aquesta notícia surt a la llum poques setmanes després que el mateix diari, el 'Levante-EMV', desvetllés que el president Fabra havia contractat els serveis d'un expert per un valor de 20.000 euros i a càrrec dels diners públics dels valencians un 'coach' per rebre formació i un curs de lideratge. La publicació de la informació va fer reconsiderar aquest contracte i Fabra va decidir finalment rescindir-lo i assumir ell mateix les despeses d'aquest curs.

El + vist

El + comentat