País Valencià 02/07/2013

Alberto Fabra estudiarà si adopta mesures contra les exconselleres de Turisme processades per Gürtel

El president del govern valencià assegura que analitzarà la situació de les diputades Martínez i Such després que el jutge hagi decretat l'obertura de judici contra elles

Europa Press
1 min

AlacantEl president de la Generalitat Valenciana i del Partit Popular valencià, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dimarts que tant el partit com el Consell analitzaran la situació i si s'adopten mesures en relació amb les exconselleres de Turisme i diputades Milagrosa Martínez i Angélica Such, després que el magistrat instructor del cas Gürtel al Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià hagi decretat l'obertura de judici oral contra elles.

Fabra s'ha expressat en aquests termes davant els periodistes abans de presidir aquest dilluns el fòrum empresarial 'Els reptes del futur a la província d'Alacant' a la capital alacantina quan ha estat preguntat per la decisió del jutge del TSJ valencià d'obrir judici oral contra les exconselleres i altres onze persones. Ambdues exconselleres i actuals diputades a les Corts Valencianes estan processades per presumpta prevaricació, suborn i tràfic d'influències en les adjudicacions a Orange Market S.L. del pavelló 'Comunitat Valenciana' instal·lat a Fitur entre els anys 2005 i 2009.

Sobre aquest tema, ha sostingut que és una situació que s'analitzarà "des del partit i des del govern". Igualment, interpel·lat sobre si s'adoptaran mesures contra Martínez i Such, ha indicat: "Ho estem analitzant".

stats