País Valencià 14/06/2013

El president Fabra continua retallant l'administració i elimina els tres delegats provincials del govern

El portaveu del govern valencià, José Ciscar, diu que aquests cessaments no suposaran la supressió de les delegacions del Consell perquè "són absolutament necessàries"

Ara
1 min
Fabra ha presidit la reunió del Consell celebrada a Torrevella. / GENERALITAT VALENCIANA

ValènciaEl govern valencià ha aprovat en la reunió celebrada aquest divendres a Torrevella (Baix Segura) la supressió de la figura dels tres delegats provincials del Consell. Segons ha informat el vicepresident del govern valencià, José Ciscar, en la roda de premsa posterior celebrada a Alacant, el govern valencià ha decidit cessar els seus delegats a València, Rafael Soler; a Alacant, Juan de Dios Navarro; i a Castelló, Joaquín Borrás. A tots ells se'ls ha agraït "els serveis prestats".

Preguntat per si tot i els cessaments seguiran funcionant les oficines del Consell, el portaveu del govern valencià ha informat que previsiblement en el pròxim ple s'aprovarà el nou Reglament d'Organització i Funcionament, on es "redefinirà com s'organització les dependències administratives". Unes dependències que segons ha dit Ciscar no perdran les seves competències administratives perquè "són absolutament necessàries" i són "una forma d'apropar l'administració als ciutadans".

El govern valencià ha aprofitat la reunió d'avui per fer una reestructuració més àmplia que ha afectat les conselleries de Presidència i d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient. A banda de l'eliminació dels delegats del Consell, el departament de Presidència ha suprimit la Direcció general de Promoció Institucional i ha creat la Secretaria Autonòmica d'Organització, Coordinació i Relacions Institucionals. En la conselleria d'Infraestructures s'elimina la direcció general de Territori, Medi Ambient i Paisatge.

stats