País Valencià 16/07/2013

Alfonso Rus (PP) sobre la gestió de Rajoy del cas Bárcenas: "S'ha de sortir i donar explicacions"

El president de la Diputació de València diu que si no són veritat, cal explicar els presumptes sobresous dels dirigents populars

Acn
1 min

ValènciaEl president de la Diputació de València, Alfonso Rus (PP), ha instat aquest dimarts Mariano Rajoy a "sortir a la palestra i donar explicacions" sobre les darreres informacions del cas Bárcenas. En declaracions als mitjans, Rus ha dit que s'"han de donar explicacions contundents si és que no és veritat, la gent ho entendrà".

El dirigent ha afegit que si Bárcenas "és un delinqüent, s'ha de dir en veu alta, però a la gent se li ha d'explicar, perquè la gent ho està passant malament". Rus ha dit que amb 6 milions d'aturats les informacions de presumptes sobresous s'han d'explicar. "Els polítics som el segon problema del país, i si no donem explicacions, serem el primer d'aquí a poc", ha advertit.

El president de la Diputació de València i també president del PP a la demarcació de València, Alfonso Rus, ha fet aquestes declaracions moments abans de l'inici del ple ordinari de la corporació. Els mitjans s'han interessat per saber si Alfonso Rus veia suficients les explicacions del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, sobre les darreres informacions de l'anomenat cas Bárcenas i les acusacions de l'extresorer del PP de pagament de sobresous a Rajoy i a la secretària general del PP espanyol, María Dolores de Cospedal.

stats