País Valencià 27/05/2013

Bankia condemna l'agressió a un extreballador per part d'un client afectat per les preferents a València

L'entitat bancària censura qualsevol "qualsevol tipus d'actitud violenta" que atempti contra la integritat de les persones

Acn
1 min

ValènciaL'entitat Bankia ha lamentat a través d'un comunicat l'agressió patida per un extreballador aquest diumenge a València a mans d'un client afectat per les participacions preferents.

A través d'un comunicat, l'entitat lamenta els fets i remarca que "amb independència dels motius que hagin donat lloc a l' agressió, que hauran de ser determinats per la justícia, Bankia considera que la integritat de les persones és el més alt valor que s'ha de respectar i, per tant, condemna qualsevol tipus d'actitud violenta que atempti contra la mateixa".

Un home de 38 anys, agent de la policia local de baixa per depressió, va ser detingut diumenge acusat de clavar quatre ganivetades a un antic treballador de l'entitat, prejubiltat de 55 anys edat, que li havia venut unes participacions preferents. Tot i que actualment estava treballant, l'home hauria estat de baixa a causa de les dificultats financeres per les quals travessa, han assenyalat fonts municipals.

stats