País Valencià 15/07/2013

CaixaBank recuperarà per a les oficines de la Regió de Múrcia el nom del desaparegut Banco de Murcia

Les oficines de Banc de València ubicades a la Regió de Múrcia deixaran de lluir aquesta nomenclatura

Europa Press
2 min

MúrciaCaixaBank ha decidit recuperar la marca Banco de Murcia per a les oficines del Banc de València situades a la Regió de Múrcia. D'aquesta forma, s'adoptarà una imatge corporativa basada en la suma de Banco de Murcia i l'estrella de CaixaBank, segons ha informat la companyia.

A més, les oficines que CaixaBank tenia en aquesta comunitat també lluiran la nova marca, en una aposta per homogeneïtzar la imatge de l'entitat en la regió i per recuperar una marca que va ser impulsada per empresaris locals el 1946, amb un fort arrelament i significat per a la Regió de Múrcia.

Com a conseqüència d'aquest procés, un total de 45 oficines del Banc de València i 118 oficines de CaixaBank situades a la Regió de Múrcia modificaran la seva retolació exterior en els propers dies. La marca Banc de València, per tant, es deixarà d'utilitzar en aquest territori. El procés es produeix després de l'aprovació de la fusió per absorció de Banc de València i CaixaBank pels òrgans de govern d'ambdues entitats.

"CaixaBank ha decidit recuperar la marca de Banco de Murcia per la seva història, significació, aportació i penetració en aquesta regió. D'aquesta forma, l'entitat reitera el seu ferm compromís amb els clients tradicionals de l'entitat i amb el teixit social, econòmic i empresarial de la zona", ha assenyalat el director territorial de Llevant-Múrcia del banc català, Bibiano Martínez.

En aquest sentit, Martínez ha recordat que "aquesta operació permetrà a CaixaBank, que és present des de fa mes de 30 anys al mercat financer de Llevant i Múrcia, consolidar-se com una de les entitats de referència, aportant una forma de treballar basada en els nostres valors corporatius de lideratge, confiança i compromís social". A més, ha agregat, "el nostre compromís també permetrà garantir i reforçar els projectes de l'Obra Social al territori".

CaixaBank aplicarà la nova marca amb el doble logotip en alguns dels productes més sol·licitats pels seus clients com són la Llibreta Estrella, la targeta de dèbit Visa Electron i les targetes de crèdit Visa Classic i Visa Or.

stats