País Valencià 09/04/2013

Els socialistes valencians anuncien que continuaran lluitant contra la corrupció tot i l'absolució de Camps

La presidenta del grup parlamentari socialista, Ana Barceló, assegura que la trama Gürtel és un "escàndol que va molt més enllà de quatre vestits"

Ara
2 min

ValènciaLa presidenta del grup parlamentari socialista a les Corts Valencianes, Ana Barceló, ha assenyalat moments després de conèixer la resolució del Tribunal Suprem que ratifica l'absolució de Francisco Camps i Ricardo Costa pel cas dels vestits que el seu partit "respecta i acata" la decisió judicial. Tot i això, Barceló ha anunciat que el PSPV-PSOE no aturarà la seva lluita contra la corrupció al País Valencià.

Així, Barceló ha assegurat en un comunicat que no aturaran la lluita contra la corrupció perquè entenen que el cas Gürtel és "molt més que quatre vestits". Per la presidenta del grup parlamentari socialista, el cas dels vestits és "una pota més de l'escàndol de la trama Gürtel que apunta directament al presumpte finançament il·legal del PP". "No pararem fins a aclarir aquests casos de corrupció que han portat la Comunitat Valenciana a la situació actual", ha destacat.

Barceló ha recordat que en aquest cas que avui ha tancat el Suprem "hi havia quatre persones implicades, dues d'elles es van declarar culpables i les altres dues, en la seva condició d'aforats, van optar per una altra via i han sigut absoltes". Barceló es referia a l'exvicepresident del govern valencià Víctor Campos i el cap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret, els quals van acceptar els fet imputats i es van declarar culpables.

La diputada socialista ha explicat que "la corrupció a la Comunitat Valenciana és com l'oli, està sempre per sobre de qualsevol qüestió, sempre latent en la vida política i quotidiana dels valencians. Per tant, encara que el Suprem no hagi condemnat la conducta de Camps i Costa, sí que existeix un retret social a qui conduïa en eixe moment el govern de la Comunitat Valenciana i a les seves conductes i seguirem fins al final, fins que s'esclareixi tot el que ha passat en l'administració valenciana i en el PP valencià".

stats