País Valencià 10/04/2013

El govern valencià diu que depèn de Génova que Francisco Camps sigui reposat políticament

El vicepresident del Consell, José Ciscar, assegura que després de la resolució del Tribunal Suprem "no queda el més mínim dubte" sobre l'expresident valencià

Ara
1 min
El vicepresident, José Ciscar, informa del temes tractats en la reunió del govern / ACN

ValènciaEl vicepresident del govern valencià, José Ciscar, ha valorat aquest dimecres la resolució judicial del Tribunal Suprem que ratifica l'absolució de l'expresident Francisco Camps pel 'cas dels vestits'. El número dos del govern d'Alberto Fabra ha dit que amb la decisió dels magistrats "no queda el més mínim dubte" sobre la figura i l'actuació de Camps.

"La veritat és que ens alegrem que les coses finalment hagin sortit d'aquesta manera", ha dit Ciscar en declaracions als mitjans de comunicació. "La justícia s'ha pronunciat i no queda el més mínim dubte", ha afegit el vicepresident valencià, que no ha volgut dir, però, si el govern valencià considera que hauria d'ocupar un càrrec a partir d'ara al partit després que el juliol del 2011 deixés la presidència de la Generalitat Valenciana arran de l'obertura de judici oral pel 'cas dels vestits'.

En aquest sentit, Ciscar ha explicat que "les decisions sobre una possible reposició, evidentment les han de prendre altres instàncies". "Caldria parlar amb Gènova, en aquest cas", ha afegit.

stats