País Valencià 24/10/2012

Francisco Camps serà professor de dret civil d'un màster de la Universidad Católica de Valencia

L'expresident valencià va ser investit doctor 'honoris causa' aquest any per la Universitat Miguel Hernández d'Elx

Efe
1 min

ValènciaL'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, estrenarà la seva carrera docent impartint un curs de dret civil en un màster de la Universidad Católica de Valencia. Segons la documentació que apareix a la web de la institució acadèmica, és un màster destinat a aquells estudiants que vulguin realitzar un doctorat o dedicar-se a la investigació.

Segons la universitat, aquest màster pretén donar "els coneixements suficients per entendre els passos necessaris en una investigació en els camps de les ciències de la salut i les ciències experimentals, socials, jurídiques, de l'educació i humanitats". El curs, que va començar el passat 26 de setembre i finalitzarà el 20 de desembre del 2013, té un cost de 2.250 euros, segons consta a la web de la universitat privada.

Camps va llegir el darrer mes de febrer la seva tesi doctoral, "Propostes per a la reforma del sistema electoral", davant un tribunal acadèmic a la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Concretament, el seu treball doctoral va ser dirigit pel president del Consell Jurídic Consultiu, Vicente Garrido, i ara també president de l'òrgan al qual pertany Francisco Camps com a expresident de la Generalitat Valenciana.

stats