País Valencià 03/06/2013

Cospedal assegura que Rita Barberá compta amb el suport del Partit Popular

La secretària general del PP diu que Barberá és la "millor alcaldessa que ha tingut mai València"

Efe
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal. / J.J. GUILLÉN / EFE

MadridLa secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ha dit avui que Rita Barberá és la "millor alcaldessa que ha tingut mai València" i que li semblaria "fantàstic" que seguís en aquest càrrec "per molt temps", alhora que ha assegurat que compta amb tot el suport del PP.

Cospedal ha fet aquestes declaracions en roda de premsa després de la reunió del comitè de direcció del PP en ser preguntada per Barberá i si creu que és la candidata idònia per a l'alcaldia de la ciutat de València després que el jutge del cas Nóos, José Castro, hagi apreciat indicis racionals de la possible comissió d'uns delictes de falsedat documental, prevaricació, malversació de fons públics i frau a l'Administració.

"S'ha plantejat per un jutge que caldria investigar determinades actuacions. Tots sabem que a València va haver-hi actes que es van celebrar amb una presència important de persones de tots els partits polítics, d'autoritats de tots els partits, molt destacats, autoritats també del PSOE", ha dit Cospedal.

"Hi ha un jutge que vol que no obstant això s'investigui, no em sembla ni bé ni malament, haig de respectar el que digui un jutge", ha afegit la número dos del PP. "Rita Barberá és la millor alcaldessa que ha tingut mai València i em semblaria fantàstic que segueixi sent alcaldessa de València per molt temps", ha subratllat la dirigent popular.

stats