País Valencià 22/04/2013

La banda Beady Eye tanca el cartell del FIB 2013

Johny Marr, exguitarrista de The Smiths, també s'incorpora a un cartell que ha presentat aquest dilluns 19 novetats

Acn
1 min

ValènciaBeady Eye, banda liderada per Liam Gallaguer (ex del grup Oasis), completa el darrer cap de cartell que faltava per confirmar en la propera edició del Festival Internacional de Benicàssim (FIB). La banda encapçala així el cartell de divendres, en el qual comparteixen protagonisme amb Primal Scream, segons ha anunciat l'organització a través d'un comunicat.

Aquesta és una de les 19 novetats anunciades aquest dilluns per tancar el cartell d'enguany. Al costat de Beady Eye, el FIB ha anunciat la presència de Johny Marr, exguitarrista de The Smiths, el pop del grup Hola a Todo el Mundo i el cartell de DJ que punxaran al festival, que completen la programació.

Altres artistes anunciats aquest dilluns per l'organització són el furor 'rave' Knife Party, el 'dubstep' obert de mires de Skream, el famós DJ de la BBC Zane Lowe, el 'grime hop' de Wretch 32, la màgia sintètica de Telepathe, el 'house' sensual i càlid de Lazaro Casanova, l''hipnotechno' de Svreca i la calidesa pop de Jessica Sweetman.

D'altra banda, entre els DJ s'inclouen Doorly (Eivissa Rocks), Aldo Linares, Nicola Bear (Eivissa Rocks), DJ Rojiblanco (Radio 3), Sunta Templeton (XFM), Moomba & Cherry, Juanpopp i Indiespot Djs.

Aquests noms s'uneixen als ja anunciats The Killers, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Primal Scream, Beach House, Dizzee Rascal, Jake Bugg, Kaiser Chiefs, Black Rebel Motorcycle Club, Miles Kane, La Roux, Hurts i Azealia Banks, entre d'altres. El FIB 2013 se celebrarà al recinte de concerts de Benicàssim els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol.

stats