Publicitat
Publicitat

El president de la Generalitat Valenciana té "sentiments contraposats" per l'entrada a presó de Carlos Fabra

Alberto Fabra reconeix que li haguera agradat no veure a l'expresident de la Diputació de Castelló en aquesta situació perquè el coneix "des de fa temps"

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, s'ha referit a l'imminent ingrés a la presó de Carlos Fabra i ha dit que li produeix "sentiments contraposats", perquè sap "el treball que ha fet per la província" i, al mateix temps, "es demostra que la justícia arriba a tots".

Alberto Fabra ha realitzat aquestes declaracions al Casino Antic de Castelló, on ha participat en un esmorzar informatiu, després de ser preguntat per la situació de l'expresident de la Diputació i del PP de Castelló, Carlos Fabra, que té de  termini fins hui per ingressar de manera voluntària a la presó per complir la pena de 4 anys imposada per la comissió de quatre delictes fiscals.

El president ha afirmat que la condemna i l'ingrés a la presó de Carlos Fabra li suposa "sentiments contraposats" perquè el coneix "des de fa temps" i sao "el que ha treballat i ha fet per la ciutat i la província".

"En aquesta situació ningú ens haguera agradat veure'l, però al final la justícia es demostra que arriba a totes les persones", ha afegit Fabra, per assenyalar a continuació que existeix molta gent "incrèdula" que "pensava que a certes persones i polítics en general mai els anava a ser aplicada la justícia".

No obstant açò, ha afegit, "en aquest cas la justícia és igual per a tots i és garantia de la pròpia democràcia, perquè situacions inadequades o delictives, les faça qui les faça, la justícia arriba".

Així, ha explicat que la justícia ha actuat en aquest cas, "més enllà de consideracions o sentiments d'haver compartit amb Carlos molts moments de la història recent de la ciutat i la província".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT