País Valencià 30/10/2012

Gas Natural restableix el subministrament elèctric de diversos edificis de la Generalitat Valenciana

Les conselleries de Justícia i Benestar Social i d'Agricultura estaven sense llum des del migdia, quan l'empresa ha donat ordre de tallar-la per impagament

Efe
1 min

ValènciaLes conselleries d'Agricultura i de Justícia i Benestar Social han tornat a la normalitat passades les cinc de la tarda quan l'empresa elèctrica Gas Natural Fenosa ha restablert el subministrament elèctric d'aquestes dependències de la Generalitat Valenciana, interromput des d'aquest matí per impagament. El tall de subministrament elèctric ha afectat també la seu de la Biblioteca Valenciana, situada al monestir de Sant Miquel dels Reis, que ha recuperat la llum a primera hora d'aquesta tarda.

Un comunicat de Gas Natural Fenosa assegura que, "d'acord amb els procediments interns elaborats a l'empara de la llei de compres de l'administració pública", ha sol·licitat aquest dimarts a la distribuïdora –en al·lusió a Ibedrola– el "cessament temporal" de subministrament d'"uns quants punts no essencials de la Generalitat".

Segons l'empresa, s'ha estat en "permanent contacte" amb l'administració autonòmica i s'està "procedint a sol·licitar" a Iberdrola el restabliment del servei "una vegada resolta la situació".

stats