País Valencià 31/10/2012

La Generalitat Valenciana va abonar a Gas Natural 5,5 milions pendents després del tall de llum a dues conselleries

El conseller d'Hisenda diu, però, que el pagament estava previst i que en cap cas es va fer a conseqüència de les incidències que ahir van patir alguns edificis públics

Acn
1 min

ValènciaEl govern valencià d'Alberto Fabra va abonar ahir dimarts 5,5 milions d'euros a la proveïdora de subministraments elèctrics en concepte de factures pendents. El conseller d'Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela, ha explicat avui que el pagament a Gas Natural Fenosa estava previst per a eixe mateix dia i no es va fer, en cap cas, motivat pels talls de llum que es van produir ahir a les conselleries de Justícia i Benestar Social i Agricultura i a la Biblioteca Valenciana.

Vela ha assenyalat que amb el pagament d'aquest import, el govern valencià es troba gairebé al dia de les factures pendents amb el proveïdor de subministraments elèctrics, tot i que ha tornat a mostrar el seu malestar amb la decisió presa per Gas Natural de tallar la llum de diverses dependències de la Generalitat Valenciana. Aquesta mesura pel conseller resulta "incomprensible i totalment desproporcionada".

stats