País Valencià 20/09/2012

La Generalitat Valenciana pagarà 360.000 euros per portar la "seua" gent als actes institucionals

Compromís considera que es tracta d'una partida econòmica "destinada clarament a fer que els 'palmeros' vagen a aplaudir Alberto Fabra"

Ara
1 min
MÒNICAOLTRA: "El PP valencià s'està podrint per dins"

ValènciaEl govern valencià ha licitat un servei de transport, manutenció i acompanyament dels grups de ciutadans invitats per la Generalitat Valenciana a visitar i conèixer les seues institucions, dins de la campanya institucional 'La Generalitat més a prop teu', i per a la participació en actes institucionals organitzats o patrocinats per la conselleria de Presidència. Un contracte que costarà a l'erari públic 360.000 euros, segons s'especifica al 'Diari Oficial de la Comunitat Valenciana'.

D'aquesta forma, la Generalitat Valenciana s'assegurarà la presència d'un públic còmode que evite situacions en les quals el president Alberto Fabra o alguns dels seus consellers puguen ser escridassats per la ciutadania. Un fet que per la portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, significa "un escàndol i una vergonya".

Per Oltra “aquesta important partida econòmica va destinada clarament a fer que els 'palmeros' vagen a aplaudir Fabra, perquè, com que últimament li tiren ous, el que volen és portar gent perquè l'aplaudisquen”. “És inacceptable que el govern del PP es gaste els diners dels valencians i valencianes a emplenar autobusos per vore Fabra", ha assenyalat la diputada de Compromís.

“Si volen gastar-se diners en transport que ho facen a millorar el transport públic de tots els ciutadans i ciutadanes i no per pagar amb diners de tots actes de propaganda del PP. Estem farts que es gasten els fons públics en autobombo”, ha conclòs Oltra.

stats