Publicitat
Publicitat

CORRUPCIÓ

Grau reitera que no dimitirà pel cas Nóos

El vicealcalde de València, Alfonso Grau, per a qui les acusacions populars personades en el cas Nóos demanen onze anys de presó i vint d’inhabilitació, va reiterar ahir que no pensa renunciar al càrrec perquè entén que segueix sense estar imputat en aquesta causa i no existeix acusació formal contra ell. Grau va comparèixer en roda de premsa acompanyat pel seu advocat per rebatre, va dir, els arguments del grup municipal socialista en els quals basen la seua petició de presó i informar que ha presentat un recurs d’apel·lació davant l’absència de l’acte de procediment abreujat.

A diferència de les acusacions, el fiscal del cas Nóos, Pedro Horrach, que va lliurar dimarts al jutge el seu escrit d’acusació, ha exonerat el número dos de l’Ajuntament de València perquè considera que no existeixen “indicis racionals de criminalitat” en l’actuació d’Alfonso Grau, respecte a la firma dels convenis per a la celebració de les tres edicions de les cimeres Valencia Summit.

Sobre la seua situació processal, Grau va destacar que no hi ha “cap escrit d’acusació formal del jutge” contra ell, i per tant no es considera imputat en la causa, tot i que el seu advocat va reconèixer que tècnicament ho està tot i no disposar de la relació dels fets dels quals l’acusen ni de la qualificació penal dels possibles delictes. Sobre la possible dimissió, va assegurar que quan hi haja una acusació ferma i es dicte obertura de judici oral, la presentarà perquè és el que estableixen els estatuts del PP.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT