País Valencià 22/07/2013

Imputada l'exconsellera valenciana que avui ha presentat la seva dimissió com a diputada del PP

El jutge del cas Gürtel imputa Alicia de Miguel per tres contractes amb empreses de la trama quan era consellera de Benestar Social

Europa Press
1 min

ValènciaEl jutge del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià que instrueix el 'cas Gürtel' ha imputat l'exconsellera i fins avui diputada autonòmica del PP, Alicia de Miguel, per tres contractes amb empreses de la trama subscrits durant la seva etapa al capdavant de la conselleria de Benestar Social, en els anys 2006 i 2007, segons consta en una providència a la qual ha tingut accés Europa Press.

En concret, el magistrat la cita per al proper dia 24 de setembre a les 11.30 hores en apreciar que va poder existir un fraccionament de les contractacions 'Acte violència de gènere, tolerància zero any 2006'; 'Acte balanç general 2007'; i 'Acte punt final 2007', en favor de societats dels presumptes capitosts de la trama.

Es dóna la circumstància que aquest mateix dilluns, dia en què s'ha notificat la providència amb la imputació, la fins avui diputada del PP a les Corts Valencianes ha presentat la seva renúncia al seu escó. Tant el partit com ella mateixa han desvinculat el seu cessament del 'cas Gürtel' i ho han atribuït a motius "estrictament personals" i al desig de De Miguel de dedicar-se a la seva professió.

La passada setmana, l'exsecretari autonòmic de Família i Solidaritat Enrique Navarro va afirmar davant el jutge del 'cas Gürtel' que Alicia de Miguel va ser la que va decidir i va triar contractar actes amb Álvaro Pérez, 'el Bigotes', i gerent d'Orange Market S.L.

stats