Lliga BBVA
País Valencià 07/03/2015

L'Elx surt del descens i hi fica l'Almeria (1-0)

Víctor Rodríguez ha rematat de cap una gran jugada de Jonathas per fer l'únic gol del partit, al minut 6

Jonathas s'escapa de Trujillo durant l'Elx-Almeria

BarcelonaL'Elx n'ha tingut prou amb un solitari gol de Víctor Rodríguez, al minut 6 de partit, per derrotar l'Almeria, en un triomf que ha permès el conjunt il·licità abandonar les posicions de descens, que ara ocupa l'equip andalús.

Al Martínez Valero s'ha començat a celebrar la gesta de sortir del descens ja al començament, quan Víctor Rodríguez ha rematat de cap una gran acció de Jonathas des de la banda esquerra, deixant enrere Ximo Navarro per posar una centrada que ha rematat el 17 local. L'Almeria ha intentat la reacció a través de Hemed, però ha sigut l'Elx qui ha carregat amb el pes del partit i ha disposat de les millors ocasions. Aarón Ñíguez i Jonathas han fregat el 2-0, mentre que els de Juan Ignacio Martínez han inquietat amb un xut de falta de Dubarbier i un xut llunyà de Corona. A la represa, l'Elx ha buscat la sentència però, en no aconseguir-la, ha acabat patint per retenir els tres punts que li permeten abandonar provisionalment la zona vermella de la classificació.