L'experiodista de Canal 9 José Luis Torró és el nou secretari de Comunicació de la Generalitat Valenciana

El nou cap de premsa del president Alberto Fabra ocupa el càrrec que va deixar vacant l'exdirectora de Canal 9 Lola Johnson

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres el nomenament del periodista José Luis Torró com a nou secretari autonòmic de Comunicació, en substitució de Lola Johnson que va dimitir el passat 22 de maig després de ser imputada en una causa oberta pels presumptes delictes d'apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics en relació amb un presumpte forat econòmic generat per la gestió de diversos exdirectius en Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

Així ho ha explicat en roda de premsa la portaveu del Consell, María José Català, que ha estat l'encarregada de detallar els assumptes tractats en la reunió d'aquest divendres del govern valencià. Amb el nomenament de Torró s'ocupa després de més de dos mesos un càrrec que va deixar vacant l'exdirectora de Canal 9 i exconsellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson, en ser imputada el passat 22 de maig en una causa que investiga la gestió econòmica de RTVV.

José Luis Torró, nascut a Ontinyent el 1950, ha treballat en diversos mitjans de comunicació. Així, va ser director informatius del centre territorial de Televisió Espanyola (TVE) entre els anys 1979 i 1981 i més tard va ser director dels periòdics Mediterráneo de Castelló i de Canarias 7.

També va treballar en Radiotelevisió Valenciana en nombrosos programes com 'Bon dia Comunitat Valenciana' o 'Hui debat' entre uns altres.

Més continguts de