L'increment del reciclatge no aconsegueix reduir el volum de residus generat per les Falles

L'Ajuntament de València ha assegurat que ha disminuït el vandalisme

Les Falles del 2018 han deixat a València un volum de residus similar al de l'any passat, tot i que s'ha incrementat el reciclatge de productes. Així ho ha donat a conèixer avui la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de València, Pilar Soriano, que ha fet un balanç d'aquestes festes pel que fa a la gestió de residus i que ha felicitat la ciutadania pel seu comportament, ja que ha assegurat que s'ha disminuït el vandalisme.

Soriano ha afirmat que les Falles han estat "tranquil·les", que els serveis de neteja han treballat amb total normalitat, i que no s'han produït danys ni incidències en la jardineria de la ciutat. La regidora també ha explicat que s'han reduït a la meitat els contenidors cremats, amb un total de 17, tot i que encara s'han de recomptar les papereres.

Pilar Soriano ha informat que avui s'inicia un període de tres dies de neteja general de tota la ciutat. Segons les dades facilitades per l'Ajuntament de València, la cremà dels prop de 800 monuments fallers instal·lats a València ha deixat 2,2 tones de cendra, una xifra similar a les del 2017 (2,3 tones).