País Valencià 03/05/2013

Milers de persones demanen una nova investigació de l'accident del metro de València

La plaça de la Mare de Déu de València s'omple de gent que dóna suport a les demandes de l'associació de víctimes

Ara
1 min
Protesta per la reobertura de la investigació de l'accident de metro de valència / Daniel Garcia-Sala

BarcelonaMilers de persones han omplert la plaça de la Mare de Déu de València per demanar una nova investigació de l'accident de metro que va ocórrer el 3 de juliol del 2006. Els crits de "Justícia", "Cotino dimissió" i "Volem responsables" han sigut dels més escoltats.

La presidenta de l'associació de víctimes de l'accident del metro de València, Beatriz Garrote, ha agraït el suport de la ciutadania i ha demanat la reobertura del cas. L'associació sostenia la principal pancarta de la protesta, on es llegia "43 morts + 47 ferits = 0 responsables".

També s'ha demanat que Alberto Fabra, el president de la Generalitat Valenciana, es torni a reunir amb les famílies de les víctimes per tal de parlar del tema. Fabra va reunir-se amb ells poc després d'arribar al càrrec, però les famílies afirmen que no va haver-hi diàleg perquè ell considerava que el cas estava tancat. Ara reclamen una altra reunió per expressar els seus motius sobre per què caldria reobrir la investigació.

El dia 3 de cada mes l'associació de víctimes de l'accident de metro ja es reunia per tal de demanar responsables de l'accident. Però l'emissió del programa 'Salvados' aquest diumenge, que tractava el tema, ha arrossegat aquest mes milers de persones a la plaça.

stats