País Valencià 30/05/2013

El govern valencià evita pronunciar-se sobre el futur de Camps i Barberá perquè "no estan imputats"

El vicepresident del govern diu que la interlocutòria del jutge Castro "no prediu" que l'expresident i l'alcaldessa de València acabin imputats pel cas Nóos

Acn
1 min
El vicepresident Ciscar durant la roda de premsa posterior al ple del Consell. / ARA

ValènciaEl vicepresident valencià, José Ciscar, ha evitat pronunciar-se aquest dijous sobre la interlocutòria del jutge que instrueix el cas Nóos inhibint-se a favor del TSJ valencià perquè investigui possibles responsabilitats penals de Francisco Camps i Rita Barberá. En roda de premsa posterior al ple del Consell, Ciscar ha dit que té per consum "no fer valoració de situacions que són suposicions" i que la interlocutòria "ni prediu, ni pressuposa, ni implica que hi hagi d'haver cap imputació".

Sobre les possibles responsabilitats de l'expresident valencià i l'alcaldessa de València, ha dit que "no correspon al Consell decidir aquestes qüestions" i ha reiterat que "a data d'avui no estan imputats". El vicepresident valencià ha recordat que el Consell està personat per la via civil perquè "el que de veritat interessa els ciutadans és garantir que retorni fins al darrer euro si hi va haver alguna sortida indeguda de fons de les arques de la Generalitat Valenciana".

Sobre la possibilitat que, amb les imputacions de Camps i Barberá, hi hagi un total d'11 diputats imputats per diferents causes judicial al grup parlamentari popular a les Corts Valencianes, Ciscar ha insistit que "cap persona pot saber a ciència certa si succeirà aquesta situació" i ha descartat, per tant, valorar-ho, tot i admetre que "el govern valencià no és aliè a aquesta situació".

stats