El PP reclama eleccions anticipades al País Valencià per acabar "amb la catalanització" del govern de Puig i Oltra

Isabel Bonig ha acusat el Consell de no estar format per "valencians de veritat"

La portaveu del Partit Popular a les Corts, Isabel Bonig, ha reiterat avui la petició d'un avançament electoral al País Valencià i ha sustentat la urgència en la celebració de comicis en la suposada necessitat "d'apartar els catalanistes" del Consell. Així ho ha dit la també presidenta del PP, Isabel Bonig, en la valoració del discurs del líder de l'executiu autonòmic, Ximo Puig, durant la primera jornada del debat de política general.

La gestió pública de l'hospital valencià de la Marina Alta serà una realitat aquesta legislatura

Bonig ha aprofundit en la duresa habitual del seu discurs i ha reclamat un govern de "valencians de veritat". Unes crítiques que també ha dirigit al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, a qui ha tornat a demanar la dimissió per reclamar la fi de la presó preventiva dels dirigits polítics catalans empresonats. "Mai més separatistes i colpistes" al capdavant de les Corts Valencianes, ha reiterat Bonig.

"À Punt, una delegació de TV3"

La líder del PP valencià també ha acusat el govern valencià de seguir els passos de Catalunya "incomplint sentències". "Sense desobediència no hi ha independència", ha afirmat Bonig, que també ha assegurat que À Punt és "una delegació de TV3" i que l'esquerra valenciana prefereix "ser catalans de segona a valencians de primera".

Més continguts de

El + vist

El + comentat