À Punt estrena estudis i completa la programació de la ràdio

La cadena inicia l'emissió de dos nous continguts, entre ells, dos magazins 

À Punt ha conclòs aquest matí la recuperació dels mitjans públics del País Valencià que la cadena va començar l’11 de desembre de l’any passat, amb l’inici de les emissions de la ràdio. Avui, la protagonista torna a ser l’emissora, que, gairebé un any després, completa la seva graella gràcies a la construcció dels seus nous estudis.

Entre els nous programes destaca la incorporació d'un informatiu de 14 h a 15 h i un de 20 h a 21 h, que es completarà amb una taula d'anàlisi fins a les 22 h, moment en què s'iniciaran 60 minuts d'informació esportiva. A més, divendres de 13 h a 14 h s'emetrà 'Focus', un programa d'informació en profunditat que pretén ser un documental sonor amb què explicar amb detall problemàtiques com l'adicció al joc per part dels més joves.

Pel que fa a l'entreteniment, una de les noves apostes de la cadena és el magazín 'Pròxima parada', que s'iniciarà a les 15 h. L'espai tindrà una durada de tres hores i, de la mà de la periodista Susanna Lliberós, pretén "acostar les històries més destacades que ocorren al llarg de les comarques valencianes". Amb els mateixos objectius i durada, tot i que amb un to més transgressor, cada nit a les 23 h s'emetrà el magazín 'Sessió golfa', que divendres inclourà el programa de literatura 'Una habitació pròpia' i el musical 'Punt Jazz'.

Juntament als nous continguts de l'emissora, À Punt manté l'aposta pel magazín matinal Al ras, que incorpora el periodista Joan Espinosa, i els programes 'Samaruc Digital', 'Cuina de bancal', 'Plaerdemavida' i 'Animalades'. Tots ells, de 13 h a 14 h i de dilluns a dijous.

Caps de setmana: esport i música

Els caps de setmana els esports tindran un protagonisme destacat amb les retransmissions esportives, on s’inclouran programes temàtics sobre pilota, córrer a peu i els esports d’aventura. Aquests espais se sumaran a l'emissió matinal del programa infantil 'L’escoleta' i l'espai 'El musiquer', fruit de la col·laboració d’À Punt i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, i que estarà en antena cada dissabte i diumenge de 7 h a 9 h.

Diumenge al matí, 'Col·lecció de vinils' recordarà la música que "va fer història", un fil del qual també estirarà 'De banda a banda', programa que els dissabtes i diumenges estarà dedicat a les bandes de música.

À Punt retallarà la programació si la Generalitat Valenciana no augmenta el pressupost

El + vist

El + comentat