À Punt iniciarà les emissions regulars de la televisió el 10 de juny

La cadena pública espera esdevenir uns mitjans "de referència i amb bona reputació"

À Punt iniciarà les emissions regulars de la televisió el 10 de juny, concloent així un període d'emissions en proves de sis setmanes. Així ho ha anunciat avui la cadena pública que, mitjançant un comunicat, s'ha felicitat per completar les emissions regulars de la ràdio i la web que es duen a terme des del mes de desembre, tot i que amb una graella encara de mínims.

"Iniciarem les emissions amb una graella completa"

La directora general d'À Punt, Empar Marco, ha explicat que tant les proves tècniques d’emissió com les que es fan de dins la casa estan resultant satisfactòries: “Estem preparats per emetre a la televisió com ja estem fent a la ràdio, la web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions a la televisió amb una graella completa, que inclourà des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils".

"Estem molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana”, ha destacat Marco, que ha afegit que "ara el principal objectiu d’À Punt és convertir-se en uns mitjans de comunicació de referència, imprescindibles i amb bona reputació". Amb aquest horitzó, la cadena ha anunciat la posada en marxa durant els pròxims dies d'una campanya de llançament per presentar la televisió i els seus continguts a la ciutadania. 

Carles Alberola, Carolina Ferre, Pep Gimeno 'Botifarra' o Miquel Gil

La cadena pública ha anunciat que pròximament es difondrà la graella de la nova televisió, tot i que en les últimes setmanes ja han sigut molts els noms que s'han fet públics. En l’àmbit de la ficció destaquen els continguts que encapçalen dos dels dramaturgs i guionistes més destacats del País Valencià: Rodolf Sirera i Carles Alberola. El primer prepara 'Parany', una minisèrie d’espionatge ambientada a València quan, a les acaballes del 1936, la ciutat va ser proclamada capital de la Segona República i s’hi van traslladar el govern espanyol, les ambaixades estrangeres i el centre internacional de periodistes. El segon coordina els guions d’'Açò és un destarifo', una sèrie d’humor sobre els tòpics dels valencians, amarats d'una bona dosi de crítica social.

Altres cares conegudes que també treballen ara mateix en nous continguts per a À Punt són els músics Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', que conduiran 'Bambant per casa', una 'road movie' que pretén difondre la cultura, el patrimoni i els costums del País Valencià. En la mateixa línia, tornarà a la cadena, amb Eugeni Alemany al capdavant,  'Trau la llengua', un dels programes de més audiència a Canal 9 que, basant-se en el format de TV3 'Caçadors de paraules', aprofundeix en la riquesa de lingüística del País Valencià. L'humorista de Sueca (Ribera Baixa) també conduirà el concurs 'Atrapa'm si pots', que, amb un format similar ha estat emès a IB3, Aragón TV, Telemadrid i ETB. 

Les emissions en proves de la nova televisió valenciana es van iniciar el 25 d'abril, amb la programació de continguts infantils, documentals, partides de pilota i concerts, entre altres espais.

La televisió valenciana renaix de les cendres

Més continguts de

El + vist

El + comentat