Quatre diputats de Ciutadans a les Corts Valencianes abandonen el partit

Passaran a formar part del grup de no adscrits després de dos mesos de contínues discrepàncies amb la direcció de la formació taronja

L'exportaveu de Ciutadans, Alexis Marí, i els diputats a les Corts Valencianes Alberto García,  David de Miguel i Domingo Rojo han convocat per a aquest divendres una conferència de premsa on, segons totes les informacions, anunciaran que deixen el grup parlamentari taronja per a passar a formar part del grup de no adscrits.

Aquesta decisió es produirà després de dos mesos de  continus enfrontaments protagonitzats per Marí amb la direcció del partit, tant amb la del País Valencià com amb l'estatal. Les diferències han inclòs  retrets públics, especialment mitjançant Twitter, en els quals l'exsíndic de Ciutadans ha qualificat  Albert Rivera "d'excloent".

Aquestes discrepàncies van propiciar primer el relleu de Marí com a portaveu del grup parlamentari a les Corts Valencianes i després la petició que tornés l'acta de diputat per part de la  portaveu estatal de Ciutadans, Inés Arrimadas.

Si la dimissió es du a terme, el grup parlamentari de Ciutadans passarà de 13 a 9 diputats.

El + vist

El + comentat