Els treballadors es neguen a posar fi a les emissions de Radiotelevisió Valenciana

Després de llegir un comunicat dels treballadors, l'informatiu de la nit ha seguit emetent-se amb normalitat

Els treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) han decidit no acatar la decisió del govern valencià de tancar la radiotelevisió pública i han anunciat que no seran ells "els que tanquen l'empresa". Així ho ha anunciat la presentadora de l'informatiu de la nit, que ha llegit un comunicat del treballadors denunciant la gestió dels directius de l'empresa, han criticat la decisió del govern valencià de tancar RTVV i han recordat que "ni els treballadors ni els valencians" són els culpables de la "gestió política i econòmica" de l'ens públic.

A diferència del que pretenia l'empresa, els treballadors continuen als seus llocs de treball i en aquests moments s'està emetent l'informatiu de la nit amb normalitat. Minuts abans, els presentadors han estat acompanyats al plató número 3 del centre de produccions de Burjassot per desenes de companys que han trencat en aplaudiments quan la presentadora ha dit que els treballadors continuaran "reivindicant una televisió sense corrupció, en valencià, de qualitat, pública i plural". El comunicat ha estat repetit moments abans de finalitzar l'informatiu. La programació continua ara amb l'emissió del programa 'Societat Anònima'.

La Generalitat Valenciana ha decidit tancar Radiotelevisió Valenciana (RTVV), segons ha anunciat el govern valencià en un comunicat de premsa. Aquesta és la resposta del govern d'Alberto Fabra a la decisió del Tribunal Superior de Justícia valencià que s'ha sabut avui de declarar nul l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que va aprovar l'empresa pública l'agost del 2012 i que va deixar al carrer gairebé 1.000 treballadors.