Publicitat
Publicitat

Rita Barberá demana la dimissió en bloc del grup municipal socialista

L’alcaldessa de València, Rita Barberá, va assegurar ahir que estava “enormement satisfeta, alegre i emocionada” per la decisió del jutge del cas Nóos d’exonerar el número dos del seu equip de govern, i es va mostrar contundent a l’hora de demanar la dimissió en bloc de tot el grup municipal socialista per haver “perseguit sense consideració, denigrat i atacat l’honor del vicealcalde, Alfonso Grau”, informa l’agència Efe.

“Vull demanar amb tota rotunditat la dimissió absoluta del grup socialista, amb Calabuig [portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de València] al capdavant”, va dir Barberá a preguntes dels periodistes sobre l’acte dictat ahir pel jutge Castro. A més, l’alcaldessa considera apropiat estudiar si cal demanar algun tipus de reclamació pel perjudici que han causat les acusacions dels socialistes a la imatge del vicealcalde. “Probablement hi ha motius per demanar una indemnització per aquesta persecució sense consideració, per haver denigrat la seua imatge i el seu honor”, va afirmar.

Per la seua banda, Calabuig va assegurar que no dimitirà perquè, malgrat l’exoneració de Grau, la realitat és que l’Ajuntament “va perdre recursos” econòmics firmant els convenis amb l’Instituto Nóos.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT