País Valencià 05/03/2013

Rita Barberá: "No he donat ni dit res a l'Instituto Nóos"

L'alcaldessa de València diu que va ser la fundació privada Turismo Valencia Convention Bureau la que va prendre la decisió de celebrar el 'Valencia Summit'

Acn
1 min
L'alcaldessa Rita Barberá moments abans de l'inici de la 'mascletà'. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha tornat a desvincular-se avui dels convenis subscrits amb l'Instituto Nóos per a l'organització de la cimera 'Valencia Summit'. Barberá, en ser preguntada per les informacions que apunten a la seva possible imputació, ha assegurat que no va signar cap conveni amb l'Instituto Nóos, que presidia Iñaki Urdangarin, per a la celebració de cap cimera a València.

A les preguntes dels periodistes, Barberá ha reiterat que no va ser l'Ajuntament qui va signar l'acord amb l'Instituto Nóos sinó la fundació privada Turismo Valencia Convention Bureau. "Ni he signat, ni he votat, ni he donat ni dit res a l'Instituto Nóos, ni a cap actuació en relació amb aquest fet, res", ha assenyalat l'alcaldessa.

"D'altra banda, torno a dir el mateix: no entro en estratègies ni a favor ni en contra, de defensa ni d'acusació, que són part interessada, no tinc res més a dir, és el mateix exactament... potser mitja volta de rosca de pressió més, i ja està", ha dit Barberá. Tanmateix, ha posat l'accent en la informació publicada fa uns dies de fonts properes a l'Advocacia de l'Estat que deia que no es veien indicis delictius en la seva actuació.

stats