Rita Barberá assegura que al PP "no hi ha cap malvat"

L'alcaldessa de València diu que no sap res del presumpte finançament il·legal del seu partit, però ha volgut defensar l'honorabilitat dels seus militants

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha assegurat avui que desconeix si és certa la informació que publica el diari 'El Mundo' segons la qual el Partit Popular valencià hauria utilitzat diners negres per finançar actes electorals, però ha assegurat que al seu partit "no hi ha cap malvat".

Barberá ha fet aquestes declaracions en arribar a la seu del PP a Madrid, on avui s'ha celebrat la reunió del comitè executiu nacional. A preguntes dels periodistes sobre el presumpte finançament il·legal del PP valencià, l'alcaldessa de València ha assenyalat que mai ha tingut un càrrec orgànic i, per tant, no coneix "res" del que s'ha publicat.

Malgrat que ha assegurat desconèixer la informació, Barberá ha volgut defensar l'honorabilitat del seu partit. "El que vull dir amb tota claredat és que al meu partit no hi ha cap malvat, cap, jo vull defensar l'honor de tots els militants del PP", ha recalcat en declaracions als periodistes. Una afirmació que ha reiterat: "Ho dic amb el cap ben alt, que al meu partit no hi ha cap malvat".