Rubalcaba, sobre el finançament del PP: "Ho han sabut fer molt bé això de viure en B molts anys"

El secretari general del PSOE ha exigit a Mariano Rajoy que doni explicacions pels presumptes pagaments amb diners negres del PP valencià

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha considerat avui que al PP "ho han sabut fer molt bé això de viure en B molts anys", la qual cosa, en la seva opinió, mereix una explicació del president del govern espanyol i dels populars, Mariano Rajoy, que "sistemàticament" ha negat una comptabilitat paral·lela.

Rubalcaba ha fet aquestes declaracions a la roda de premsa que ha celebrat avui a Toledo després de la reunió de l'executiva federal del partit, preguntat per les noves informacions que assenyalen que el PP valencià s'hauria finançat amb diners negres durant els anys 2007 i 2008.

Segons ha dit el líder dels socialistes espanyols, aquesta és una prova més que el PP ha viscut "en B" durant més de 20 anys: "20 anys a Génova (seu nacional del partit) en B; ara es coneix que també a València vivien en B; dóna tota la impressió que a Castella-la Manxa, a Madrid...", ha dit.

Rubalcaba ha insistit en la necessitat que Rajoy doni explicacions sobre aquest assumpte, després de negar "sistemàticament" que hagi existit una comptabilitat B al seu partit, quan aquesta tesi "s'imposa dia a dia als jutjats".

Rubalcaba també ha lamentat que la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que "mai" ha volgut parlar en la roda de premsa posterior al consell de ministres d'una comptabilitat B del PP, acusés "falsament" la setmana passada 500.000 espanyols de "viure en B".

Més continguts de

El + vist

El + comentat