Publicitat
Publicitat

Rus, sobre el document que impulsa Fabra per avalar la seua gestió: "Primer el llegiré i després decidiré si el firme o no"

El president de la Diputació i del PP de València aconsella a Fabra que el millor per conèixer els suports que té un candidat és fer unes primàries

El president de la Diputació de València i del PP en aquesta demarcació, Alfonso Rus, ha afirmat aquest dimecres que no sap "de què es tracta" el document promogut pel president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, perquè dirigents del seu partit expressen el seu suport a la gestió realitzada pel president aquesta legislatura i la "posen en valor". "Quan em posen el paper, el llegiré i basant-me en el meu criteri i el del meu equip, el firmaré o no", ha assegurat.

A preguntes dels periodistes abans del ple celebrat hui en la Diputació de València sobre si firmarà o no el document anunciat pel propi Fabra ahir, el dirigent del PP ha contestat: "Primer el llegiré i després ho firmaré, primer hauré de llegir el document perquè no sé de què es tracta".

Preguntat per si donaria suport un document que demane que s'avale la gestió de Fabra, Rus ha assegurat que "per descomptat" i ha recordat que, de fet, "sempre" ha "dit que la tasca que ha estat realitzant durant aquests anys ha estat molt complexa i complicada ". "És més fàcil crear que tancar i això és complicat, però de tota manera quan em posen el paper, el llegiré i basant-me en el meu criteri i el del meu equip, el signarem o no", ha sentenciat.

Respecte a si rubricaria un document que aposte per la candidatura de Fabra a la Generalitat, ha afirmat: "Ja ho veurem, però ací no val això. El problema és que ací qui nomena candidat és Madrid i qui nomena candidat als ajuntaments grans com Alacant , Castelló, València i no sé si Elx és Madrid, no som nosaltres". "D'acord amb això, hauria d'haver unes primàries perquè nosaltres decidirem qui o com i així ho tindríem clar", ha assenyalat Rus en relació als suports que tindria Fabra per ser el cap de llista del PP a la presidència de la Generalitat.

A preguntes dels periodistes sobre si Fabra és el seu "candidat favorit" o té "altre" nom per encapçalar la llista del PP en els pròxims comicis autonòmics, ha respost de manera contundent: "No tinc cap". En aquest sentit, Rus ha defensat que "quan en un partit sorgeixen aquestes divergències, això no és positiu".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT